Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Τοποθεσία

Το Hotel Maritina βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κω, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για επαγγελματίες και ιδιώτες. Όντας στην πιο πολυσύχναστη και εμπορική περιοχή, όλα όσα χρειάζεται ένας επισκέπτης από την πόλη βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Το να φτάσετε εδώ είναι εύκολο και βολικό. Επιλέξτε την επιλογή που προτιμάτε και όπως πάντα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.
Με αεροπλάνο - Maritina Hotel

Με αεροπλάνο

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να φτάσετε στην Κω είναι να πετάξετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Κω (IATA: KGS). Πολλές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν απευθείας πτήσεις προς την Κω από μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που ο τουρισμός βρίσκεται στο αποκορύφωμά του.
Με πλοίο - Maritina Hotel

Με πλοίο

Εάν ταξιδεύετε από άλλα ελληνικά νησιά ή από την ηπειρωτική Ελλάδα, μπορείτε να πάρετε το πλοίο για την Κω. Υπάρχουν τακτικές ακτοπλοϊκές συνδέσεις από τον Πειραιά (το κύριο λιμάνι της Αθήνας) και άλλα νησιά όπως η Ρόδος, η Σαντορίνη και η Κρήτη. Η διάρκεια του ταξιδιού με το πλοίο θα ποικίλλει ανάλογα με το σημείο αναχώρησής σας.