Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Κω

Η Κως είναι ένα πανέμορφο ελληνικό νησί με πλούσια ιστορία και ποικίλα τοπία, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εμπειριών για τους επισκέπτες.

Τι να κάνετε σε κοντινή απόσταση

Εξερευνήστε την πόλη της Κω
Περιπλανηθείτε στους γοητευτικούς δρόμους της πόλης της Κω, όπου θα βρείτε ιστορικά ορόσημα, παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική, πολυσύχναστα καφέ και μπουτίκ. Μη χάσετε το Κάστρο των Ιπποτών, την Αρχαία Αγορά και το Δέντρο του Ιπποκράτη.
Maritina Hotel1
Maritina Hotel2
Maritina Hotel3
Χαλαρώστε στις παραλίες
Απολαύστε τον ήλιο και τα κρυστάλλινα νερά στις εκπληκτικές παραλίες του νησιού. Μερικές δημοφιλείς παραλίες είναι το Τιγκάκι, η Καρδάμαινα, η Παραλία Παράδεισος και το Μαστιχάρι. Θαλάσσια σπορ, beach bar και ξαπλώστρες είναι συχνά διαθέσιμα στις πιο πολυσύχναστες παραλίες.
Maritina Hotel4
Maritina Hotel5
Maritina Hotel6
Επισκεφθείτε το Ασκληπιείο
Ανακαλύψτε το αρχαίο ιατρικό κέντρο του Ασκληπιείου, το οποίο ήταν ένα φημισμένο ιαματικό ιερό στην αρχαιότητα. Μάθετε για την ιστορία και την αρχιτεκτονική αυτού του συναρπαστικού αρχαιολογικού χώρου.
Maritina Hotel7
Maritina Hotel8
Maritina Hotel9
Ιαματικές Πηγές
Ζήστε φυσική ευεξία στις ιαματικές πηγές στον Άγιο Φωκά. Τα ζεστά, θεραπευτικά νερά λέγεται ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος χαλάρωσης.
Maritina Hotel10
Maritina Hotel11
Maritina Hotel12